Find Vikar

DK VIKAR er til for dig

 

Mangler du mødestabile og flittige vikarer til produktion, lager eller gartneri? Og er din virksomhed beliggende i Odense, Svendborg eller Vejle? Så kan du hos DK VIKAR hurtigt og effektivt få løst dit vikarbehov her og nu. Uanset om du mangler vikarer døgnet rundt til såvel store som små opgaver, så kan vi være behjælpelige med kvalificeret, ufaglært assistance.

 

DK VIKAR er et professionelt vikarbureau, hvor du er garanteret gode resultater til fordelagtige priser. Hos os betales der alene for de effektive vikartimer, så det er nemt for dig både at planlægge og administrere.

 

Med over 25 års erfaring i branchen, er DK VIKAR et af de førende vikarbureauer inden for ufaglært arbejdskraft til produktion, lager og gartneri på Fyn. Hvis du ønsker at benytte vikarer fra DK VIKAR, så start med at fortælle os, hvad dit behov er, og så finder vi den helt rigtige vikar til opgaven.

 

Fordele ved ufaglært vikarhjælp

 

Der er mange fordele ved at anvende vikarer til ufaglært arbejde. Foruden at reducere virksomhedens omkostninger ved at sikre hurtig og fleksibel arbejdskraft i spidsbelastede perioder eller under akut mangel på arbejdskraft, så skal du med vikardækning hos DK VIKAR heller ikke tænke på lange rekrutteringsprocesser eller udgifter til personaleadministration – vi klarer nemlig det hele for jer.

 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan professionel vikardækning hos DK VIKAR kan hjælpe din virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte os eller læse yderligere informationer om fordelene ved at anvende ufaglærte vikarer her.

 

Hvis du som virksomhed ønsker at anvende DK VIKAR til at løse akutte eller længerevarende vikarbehov, kan du udfylde nedenstående skema. Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Du forpligter eller binder dig ikke til noget ved at udfylde skemaet.